Etiketter

mandag 7. mars 2011

Torskefilet i tomat- og urtesaus (3 porsj)

Tusen takk til svigerfar og Fiskemannen for den raske og utrolig gode fiskeretten. Med fersk torsk får den et ekstra løft slik at den trygt kan serveres til gjester så vel som hverdags.

400 g fersk torskefilet
1 finhakket løk
1 squash i strimler
2 ss olivenolje
1 boks hakkede tomater med basilikum og oregano (400 g)
2 ss smør
salt og pepper
Tilbehør: Ris eller poteter

Skjær fisken i skiver ca 2 cm tykke.

Surr løken i oljen til den er blank. Tilsett squash og tomater. Småkok et par min.

Smak til med salt og pepper og tilsett gjerne litt smør for å få fylde i sausen.

Legg i fiskestykkene. Dryss på salt og pepper og la fisken dampe forsiktig under lokk til den er kokt, ca 7-10 min.

Serveres med ris eller poteter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar